Aktiviteter under 2018

Bromsas Nancy på Barnets bästas tribunal

Den 26 maj var Nancy från Bromsa och talade på Barnets bästas tribunal i Stockholm. Här ses hon tillsammans med ordföranden Erik Philipson. Läs gärna mer om deras organisation och vad de arbetar mot på deras hemsida barnetsbasta.org.

 

Bromsa under Almedalsveckan

Bromsa fanns med under Almedalsveckan där goda kontakter knöts inför framtiden och vår kamp för barnen. Nancy representerade föreningen Bromsa under veckan och i galleriet nedan kan ni se de personer som hon träffade och pratade med.

 

Politiska träffar

Vi har även träffat flertalet regionala och lokala politiker under året för att lyfta våra frågor. Vi var med under Emmaboda marknad den 8 september och under politikerträffen i Nybro innan valet.

 

 

Bromsa på Bokmässan i Göteborg

Vid Bokmässan i Göteborg knöts många kontakter till exempel träffade Nancy Patrik Sjöberg som kommer till föreningen den 27 mars 2019 för att föreläsa om sin uppväxt och sina egna erfarenheter om sexuella övergrepp.

 

Under november hölls tre föreläsningar på Kulturhuset i Nybro.

12 november fick vi besök av Emelie och Andreas Sjölander, författare till ”Barnen i Kramdalen” som behandlade frågor om barns integritet.

19 november föreläste Lena Jenisch från Länsstyrelsen om våld i nära relationer.

22 november fick vi besök av advokat Eva Johansson, som har stor erfarenhet av barns situation i vårdnadskonflikter och liknande.

24 Nybro skrev om Bromsas föreläsningar under hösten, läs artikeln här.

Vi finns för att vi behövs. Vi behöver dig också! Välkommen som medlem!

Vi vill tacka alla våra medlemmar och sponsorer för året som gått och önska er alla ett riktigt Gott 2019! Vi hoppas att ni vill stå med oss även i fortsättningen i allas vårt viktiga arbete för barns bästa.

Varmt tack!

Tillbaka till startsidan.